Villkor

Ångerrätt och retur

När ni handlar på fromsform.se gäller distansavtalslagen (SFS 2005:59) för privatkunder. Ni som privatkund har alltid 14 dagars ångerrätt från det att ni har mottagit varan. Om ni ångrar er måste ni kontakta oss inom denna tid.

Vid retur ska varan packas i sitt emballage och ni som kund står för fraktkostnad till fromsform.se. 

Återbetalning av summan utförs normalt inom 1-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar, efter att vi mottagit och godkänt returen. 


Betalning och leverans

På fromsform.se visas alltid priserna inkl. moms och fraktkostnad tillkommer utöver försäljningspris och visas i varukorgen. Kortbetalning sker via Paypal.

Leveranstiderna är normalt 2-5 arbetsdagar. Varorna levereras med DHL och lämnas på närmsta utlämningsställe.

Ni ska kontakta oss så snart som möjligt om en vara skulle visa sig vara transportskadad. Maila oss information om vad som är fel på produkten så hör vi av oss så snart som möjligt med anvisningar. Observera att vi inte kan hantera kunder på vår lageradress.


Ej uthämtade paket

Paket som inte hämtas ut inom angiven tid kommer att returneras till fromsform.se med fraktfirman och en avgift tillkommer på 250 kr som ni som kund står för.


Bilder på vår hemsida

Våra produkter är handgjorda och alla exemplar är unika. Tänk på att färger på olika dataskärmar kan visa sig olika och produkt kan variera sig i färg och form.